سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایده های نوین
 

بازدید امروز: 653
بازدید دیروز: 34
کل بازدیدها: 748539

احمدی‌نژاد در «بدون حاشیه»

فرهنگ > تلویزیون  - در آغاز سری جدید برنامه چالشی شبکه یک سیما، رئیس‌جمهور به برنامه زنده «بدون حاشیه» می‌رود.

به گزارش فارس، سری جدید برنامه چالشی و زنده «بدون حاشیه» از این هفته به روی آنتن شبکه یک سیما خواهد رفت و قرار است «محمود احمدی‌نژاد» رئیس جمهور اسلامی ایران در این برنامه زنده تلویزیونی حاضر شود.

بنابراین گزارش، این برنامه کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه یک سیماست که به بررسی بدون حاشیه مسائل کلان کشور در دو حوزه اقتصاد و علم و دانش می‌پردازد.

«بدون حاشیه» از آیتم‌های مختلفی تشکیل شده که یکی از آنها یک گزارش تولیدی است که در آن رابطه حوزه دانشگاه و تولید علم با حوزه‌ای که مهمان آن دعوت شده، بررسی خواهد شد.

سری قبلی این برنامه با اجرای عبدالرشیدی به روی آنتن رفت و در سری جدید مجری بخش خانم‌ها، خانم سجادی و مجری بخش آقایان، تقوی‌فرد خواهد بود.

در آیتم دیگر نیز رابطه بین نخبگان و حوزه وزارتخانه‌ای که وزیر آن مهمان برنامه است، بررسی می‌شود. آیتم بعدی نیز به اقدامات مجلس در حوزه‌های مربوطه می‌پردازد.

هر قسمت از برنامه «بدون حاشیه» یک ساعت زمان دارد و روزهای دوشنبه ساعت 23:45 به روی آنتن خواهد رفت که این هفته استثنائا این برنامه قرار است سه‌شنبه شب روی آنتن برود.

این برنامه تنها برنامه چالشی حوزه اقتصاد شبکه یک سیماست که در این حوزه شفاف سازی می‌کند.



نوشته شده در تاریخ یکشنبه 89/1/22 توسط بهروزجلفایی

وقتی صداوسیما سوالات درخواستی احمدی‌نژاد را می‌پرسد

وقتی صداوسیما سوالات درخواستی احمدی‌نژاد را می‌پرسد

سیاست > دولت  - سؤال از هدفمندسازی یارانه‌ها در برنامه تلویزیونی "سفر به خیر" به توصیه خود رئیس جمهور مطرح شد.

به گزارش خبرنگار جهان در روزهای پایانی سال گذشته رئیس جمهور در برنامه "سفر به خیر" شبکه سوم سیما حاضر شد و پاسخ برخی منتقدان به دولت در خصوص اجرای هدفمندسازی یارانه ها را در این برنامه بیان کرد. بحث همه پرسی برای قانون هدفمندسازی یارانه ها در همین برنامه مطرح شد.
 
اما نکته قابل ذکر در این رابطه این است که گویا رئیس جمهور به محض ورود به این برنامه، ابتدا سوالات خبرنگار را بررسی می کند و از خبرنگار می خواهد در رابطه با هدفمندسازی یارانه ها و اجرا شدن یا نشدن آن هم سؤال بپرسد.
 
لازم به ذکر است رئیس جمهور در این برنامه و در پاسخ به سؤال مطرح شده در خصوص یارانه ها گفت: با نحوه تصویب لایحه هدفمند سازی یارانه ها در مجلس مردم ضرر می کنند و راه حل این است که با همه پرسی از مردم بخواهیم که آیا می خواهند این قانون اجرا شود یا نه.



نوشته شده در تاریخ شنبه 89/1/21 توسط بهروزجلفایی

برادر رییس‌جمهور بستری شد

سیاست > چهره ها  - داوود احمدی نژاد، برادر رییس جمهور در بیمارستان بستری شد.

به گزارش خبرنگار عصرایران، داوود احمدی نژاد که به عنوان دبیرکل کمیته پدافند غیرعامل منصوب شد، اخیرا به دلیل بیماری در یکی از بیمارستان های دولتی تهران بستری شده است.

برادر رییس‌جمهور بستری شد



نوشته شده در تاریخ شنبه 89/1/21 توسط بهروزجلفایی

موسوی: هدفمندکردن یارانه‌ها برای خریدن رای مردم است و لاغیر

سیاست > چهره ها  - میرحسین موسوی در اظهاراتی اعلام کرد: طرح هدفمندی یارانه‌ها برای جلب و خرید رای مردم از سوی دولت است.

به گزارش خبر آنلاین به نقل از کلمه، وی دردیدارنمایندگان فراکسیون سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در مجلس ششم به وضعیت اقتصادی کشور اشاره و مدعی شده است که "متوسط نرخ رشد سرمایه گذاری در پنج سال اخیر به حدود 7 درصد کاهش یافته است. در حالیکه بر طبق قانون برنامه چهارم توسعه این رقم باید ?/?? درصد در سال رشد می داشت و البته این نرخ رشد باید با هزینه ?? میلیارد دلار در قوانین بودجه سنواتی توسط دولت حاصل می شد که با هزینه بیش از ??? میلیارد دلار(?/? برابر) نه تنها این اتفاق نیافتاده بلکه نسبت به گذشته نیز پشترفت داشته است ! و آیا این رخداد یک فاجعه نیست؟»

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به طرح هدفمند شدن یارانه اظهار داشت: دراجرای این طرح هدفمندی یارانه ها و دعواهای جاری هم مسئله اصلی دولت اجازه گرفتن برای هزینه میلیارد ها تومان برای جلب و خرید رای است و لاغیر.

به عقیده وی واقعیت موجود و تبلیغات رسمی بگونه ای شده است که همه نسبت به آمارهای رسمی اعلامی و اینکه نرخ تورم به ?/?? درصد در سال گذشته کاهش یافته است دچار تردید جدی شده‎اند و همه اینها نشانه هایی است از اینکه موریانه های بی اعتمادی دارد پایه های نظام را می خورد و از درون تهی می کند.»

مشخص نیست منظور موسوی از «خرید رای» اشاره به چه انتخاباتی است.



نوشته شده در تاریخ جمعه 89/1/20 توسط بهروزجلفایی

آخرین پیشنهاد دولت برای هدفمندکردن یارانه‌‌‌‌‌‌ها 35هزار میلیارد تومان است

سیاست > دولت  - معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: پیشنهاد دولت برای هدفمند کردن یارانه ها 35 هزار میلیارد تومان است که صحبت‌ها و رایزنی‌ها ادامه دارد و تعدادی از نمایندگان مجلس نیز آن را امضا کرده‌اند.

به گزارش فارس ، حجت الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور دیشب در حاشیه شصت و هشتمین جلسه استانی هیئت دولت در استان آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی در خصوص رایزنی‌های هیئت رئیسه مجلس برای تصویب طرح دولت برای اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها گفت: پیشنهاد دولت 35 میلیارد تومان است که آخرین پیشنهاد بوده البته صحبت‌ها و رایزنی‌ها را ادامه می‌دهیم و این به مفهوم عقب‌نشینی نیست بلکه یک توافق است و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز آن را امضا کرده‌اند که امیدواریم رأی بیاورد.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه اساسنامه صندوق توسعه ملی چه زمانی به مجلس شورای اسلامی می‌رود، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم طبق مصوبه قانون بودجه اساسنامه صندوق توسعه ملی را به مجلس ارائه کنیم.

میرتاج‌الدینی ادامه داد: مهلت ارائه اساسنامه صندوق توسعه ملی به مجلس شورای اسلامی تا آخر فروردین‌ است و باید اساسنامه را تا آن زمان آماده کنیم و در اردیبهشت‌ماه تحویل مجلس دهیم.



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/1/19 توسط بهروزجلفایی

ایرادگرفتن ازدولت احمدی‌نژاددردی رادوا نمی‌کند/در دولت امام زمان هم اتفاق می‌افتدکه عده‌ای دزدی کنند

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفر شجونی:

ایرادگرفتن ازدولت احمدی‌نژاددردی رادوا نمی‌کند

/در دولت امام زمان هم اتفاق می‌افتدکه عده‌ای دزدی کنند

سیاست > چهره ها  - دبیر کل جامعه وعاظ تهران درباه برخی اشکالات دولت گفت: به هر کجای این دولت اشکال کنید ایرادتان جزئی است.

حجت الاسلام شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز ودبیر کل جامعه وعاظ تهران در گفت و گوی تفصیلی با خبرآنلاین در پاسخ به اینکه چرا اشکالات دولت را نادیده می گیرید، افزود:اشکال  کردن به دولت درد شما را دوا نمی کند.درد مملکت را هم دوا نمی کند. ما الان دعوا بر سر اصول داریم یک عده ای  می خواهند اصل نظام را با بهایی ها و سلطنت طلب ها ،واژگون کنند و الا این دولت حتما اشکالات جزئی دارد.

وی با اشاره به دعوت رئیس دفتر رئیس جمهور به جلسه جامعه وعاظ ،اظهار داشت:ما آقای مشایی را دعوت کردیم و 50 تا اشکال هم به او کردیم .این طور نیست ما اشکالات دولت را هم نگویم.شما چه می دانید بنده ازدیروز تا حالا چند تا نامه به دولت درباره اشتباهاتش نوشتم.

دبیر کل جامعه وعاظ به دیدارش با رئیس جمهور پس از انتخابات اشاره و افزود: من بعد از انتخابات در یک جلسه آقای احمدی نژاد را دیدم و به او گفتم ارادت ما به تو به دلیل شعارهای انقلابی و حمایت رهبری از تو است و الا خیال نکن ما عاشق  تو هستیم.

این عضو جامعه روحانیت مبارز درباره برخی اشکالات در اطرافیان رئیس جمهور هم تصریح کرد:در هر دولتی اشکال هست. در دولت امام زمان هم اتفاق می افتد که یک عده دزدی کنند. پس نمی شود گفت وقتی یک دولت سالمی سر کار آمده، دزد دزدی نکند. شیطان که بیکار نمی نشیند. این توقعات غلط است.

گفت و گوی تفضیلی خبرآنلاین با این روحانی حامی دولت در روزهای آینده منتشر می شود.



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/1/19 توسط بهروزجلفایی

واکنش تند مشایی و ثمره‌هاشمی به نادران: قوه قضاییه پیگرد قانونی کند

سیاست > دولت  - اتهام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌زنی اخیر الیاس نادران علیه محمدرضا رحیمی، با واکنش تند مشایی و ثمره‌هاشمی مواجه شد.


به گزارش خبرآنلاین، مجتبی هاشمی ثمره مشاور ارشد رییس‌جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه  تمام کسانی که در دولت حضور دارند با فساد و تباهی مخالفند، در واکنش به اتهاماتی که اخیرا از سوی الیاس نادران نماینده تهران نسبت به معاون اول رئیس‌جمهور مطرح شده است، گفت: خود آقای رحیمی اعلام کرده که اگر فسادی کشف شود باید دست فاسد را قطع کرد.

هاشمی ثمره ایراد اتهامات علیه مقامات دولتی را از شیوه‌های تخریبی علیه دولت عنوان کرد که در گذشته وجود داشته است اما در این دوره تشدید شده تا دولت را از کار اصلی خود باز دارد.

مشاور ارشد رییس‌جمهور از لزوم اقدام قوه قضاییه در این راستا سخن گفت و افزود: دادستان کل کشور و قوه قضاییه باید نسبت به کسانی که اهانت می‌کنند و تهمت می‌زنند اعلام جرم کند و درخواست رسیدگی به موضوع را داشته باشند.

اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس‌جمهور نیز بر تعقیب قانونی سخنان اخیر نادارن در مورد معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد. و گفت: دولت قطعاً نسبت به حقوقش که ضایع می‌شود، اقدام می‌کند.

وی افزود: متأسفانه هرچند از گاهی شاهد تلاش‌هایی در جهت تضعیف دولت و بازماندن جامعه از فضای تلاش و سازندگی بیشتر هستیم.  البته اینگونه اظهارات هیچ تأثیری در روند خدمت‌رسانی دولت ندارد.



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/1/19 توسط بهروزجلفایی

بخشنامه 19 ماده‌ای رحیمی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر شد

بخشنامه 19 ماده‌ای رحیمی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی صادر شد

سیاست > دولت  - معاون اول رئیس‌جمهور در بخشنامه‌ای به کلیه دستگاههای اجرایی، وزارتخانه‌ها، موسسات دولتی، شرکتهای دولتی و موسسات عمومی غیردولتی، دستورات جدیدی برای برخورد با مفاسد اقتصادی صادر کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در مقدمه این بخشنامه آمده است:‌ براساس بررسیها و اعلام وزارت اطلاعات، پیگیری پرونده ‌های مفاسد اقتصادی توسط دستگاه‌های اجرایی دارای آسیبها و نقایصی می‌باشد.

از جمله:

1- عدم طرح به موقع شکایت

2- عدم اقدام شایسته دستگاه‌ها در پیگیری جرم

3- عدم حضور و مشارکت جدی نمایندگان حقوقی دستگاه‌های اجرایی در فرآیند رسیدگی دادگاه‌ها

4- عدم تقدیم به موقع دادخواست ضرر و زیان این نقایص و آسیبها منجر به عدم تحقق اهداف حقوقی مبارزه با فساد و عدم مجازات شایسته متخلفین و تضییع حقوق دولتی و عمومی شده است.

این بخشنامه قانونی مستند به مواردی همچون فرمان مورخ 10 اردیبهشت ماه 1380 مقام معظم رهبری در خصوص تشکیل ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی و مالی، قانون مجازات اسلامی مصوب 1370، قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب 1378، قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با فساد مصوب 21 خرداد ماه 1385 مجلس شورای اسلامی، برنامه ارتقاء سلامت نظام اداری و مقابله با مفاسد (موضوع مصوبه شماره 37995 / ت 28617 هـ مورخ 25 اسفند ماه 1382) (به خصوص جزء «ز» بند «2» و بند 5، ابلاغیه حکم شماره 176336 مورخ 9 مرداد ماه 1388 رئیس‌جمهور متضمن مأموریت و وظایف معاونت حقوقی رئیس‌جمهور و ابلاغیه شماره 236362 مورخ 17 اسفند ماه 1387رئیس‌جمهور متضمن اعلام وظایف کارگروه «ارتقاء شفافیت عملکرد و گزارشهای مالی دستگاههای اجرایی» و شیوه‌نامه تشکیل جلسات و احراز وظایف کارگروه یاد شده مصوب 16 فروردین ماه 1388 کارگروه است.

این بخشنامه دستگاه‌های اجرایی را موظف کرده است اقدامات شایسته جهت رفع نقایص و پیگیری اقدامات قضایی به منظور مقابله جدی و موثر با مفاسد اقتصادی را دنبال کنند.

بر اساس این بخشنامه مسئولیت نظارت بر اجرای صحیح و کامل این بخشنامه بر عهده وزیر یا بالاترین مقام اجرایی دستگاه است.

تکالیف دستگاه‌های اجرایی در این بخشنامه برای ساماندهی اقدامات اجرایی و پیگیری‌های قضایی برای مقابله موثر با مفاسد اقتصادی به این شرح تعیین شده است:

1ـ کلیه دستگاه‌ها، به محض مشاهده و کشف ارتکاب فساد مالی توسط کارکنان خود و یا افراد ذیمدخل در ارتکاب جرم، ملزم هستند نسبت به مستندسازی و جلوگیری از امحاء یا مخدوش شدن ادله وقوع جرم و گزارش و هماهنگی با مراجع مربوطه اقدام و شکایت مستدل و مستند را در مرجع صالح طرح کنند.

برخی از مصادیق فساد مالی عبارتند از:

1ـ دریافت و پرداخت رشوه (ارتشا مقام‌های دولتی داخلی، خارجی و مقامهای سازمانهای عمومی بین‌المللی)

2ـ سوء استفاده از مقام و موقعیت شغلی

3ـ حیف و میل و اختلاس و استفاده غیرمجاز از اموال توسط مقام‌های دولتی

4 ـ اخاذی

5ـ تقلب و کلاهبرداری، تبانی در انجام معاملات دولتی، تقلب و فریبکاری در معاملات دولتی، مداخله در انجام معاملات دولتی، عدم رعایت ضوابط برگزاری مزایده و مناقصه، حساب‌سازی با تنظیم صورتحساب و دفاتر غیرواقعی

6ـ تخلف از قانون و تحصیل مال از طریق نامشروع

7ـ خیانت در امانت

8ـ اخذ پورسانت

9ـ اعمال نفوذ خلاف مقررات برای نفع خود یا دیگران

10ـ تخلف از قانون اخلال در نظام اقتصادی

11ـ اخذ وجه یا مال مازاد بر مقررات و برخلاق قانون

12 ـ سوء استفاده از اطلاعات سازمان، جایگاه یا وظایف یا قصور در اجرا برای نفع خود یا دیگران یا کسب امتیاز

13ـ جعل و تزویر

14 ـ تبانی در معاملات و قراردادها

15 ـ اعطای مجوزهای غیرقانونی و یا تبعیض‌آمیز و یا بر اساس روابط نامشروع و غیرقانونی

16ـ سوء استفاده از اختیارات قانونی

17ـ دارا شدن من غیرحق و افزایش چشمگیر داراییهای یک مأمور دولتی که به صورت معقول نمی‌تواند ناشی از درآمد قانونی باشد.

18ـ تطهیر عواید ناشی از جرم (پولشویی)

19ـ اختفاء جرائم یا اموال ناشی از جرائم فوق و ممانعت از اجرای عدالت

20ـ تبانی در واگذاری‌ها، خصوصی‌سازی، امتیازات دولتی و بروس و رانت‌خواری و قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر

2ـ با توجه به اینکه بر اساس بند «1» فرمان معظم رهبری، تسامح در مبارزه با فساد به نوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است و با توجه به بند «6» این فرمان، در مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضی دیده شود، لازم است.

دستگاه‌ها در طرح دعوی کیفری هیچگونه مسامحه یا تبعیضی قایل نشوند در عین حال تلاش جهت احقاق حق دولت نافی تکالیف مربوط به لزوم رعایت حقوق متهم و اعلام وقایعی که قانوناً در جهت دفاع به وی کمک می کند نیست.

3- دستگاه‌ها جهت جلوگیری از رد احتمالی شکایت مستند و مستدل هزینه دادرسی را در فرجه قانونی پرداخت نمایند همچنین لازم است دستگاه با توجه به ماده 305 قانون آئین دادرسی کیفری جبران هزینه دادرسی توسط متهم را از مرجع رسیدگی مطالبه کند.

4- با توجه به اصل 139 قانون اساسی،‌گذشت در اموال عمومی و دولتی که طرف آن خارجی نباشد مستلزم موافقت هیئت وزیران است و دستگاه‌ها در موارد مقتضی بریا اعمال اصل 139 قانون اساسی باید پیشنهاد لازم را همراه دلائل توجیهی به دولت ارائه نماید.

5- جهت حفظ حقوق مالی دولت لازم است براساس ماده 74 قانون آئین دادرسی کیفری، در خواست تامین خواسته توسط دستگاه های مربوط در مراجع تعقیب و رسیدگی مطرح گردد.

6- براساس ماده 11 قانون دادرسی کیفری و با توجه به نظریه شماره 3.444 مورخ 21 تیر ماه 1379 اداره حقوقی قوه قضائیه دستگاه ها ملزم هستند با تامین ادله و مستندات تا قبل از ختم رسیدگی دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم را به دادگاه تسلیم نمایند .

همچنین لازم است ضمانت‌های اجرایی قانونی جرم ارتکابی را همکچون رد خواست مصادره و ضبط اموال ناشی از جرم در خواست اعلام بطلان قرار داد ناشی از جرم یا پس گرفتن امتیاز و یا هر عمل جبرانی دیگر مورد در خواست وپیگیری قرار گیرد. ( ماده 34 کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با فساد)

7- در مواردیکه جریم ارتکابی ،‌مرتبط با مسئولیت بیش از یک دستگاه اجرایی باشد لازم است کلیه دستگاه‌های مرتبط نسبت به مطلع نمودن دستگاه دیگر از اقدامات خود هماهنگی جهت تامین دلیل و جلوگیری از امحای آثار جرم و جمع آوری اسباب و ادله جرم و طرح شکایت اقدام نموده و جلسات هماهنگی برگزار نمایند.

8- در مواردی که شکایت ،‌تحقیق ،‌تعقیب ،‌رسیدگی و یا اجرای حکم علیه مجرم مستلزم داشتن اطلاعات از نشانی یا امولا یا وضعیت متهم یا عناصر جرم است که نزد هر یک از دستگاه‌ها قابل دسترسی می باشد این دستگاه ها در حدود مقررات قانونی ملزم به همکاری و به ارائه سریع این اطلاعات به مرجع استعلام کننده هستند.

همچنین دستگاه‌ها ملزم هستند همکاری واحد‌های بخش خصوصی بویژه موسسات مالی مربوط به مسائل دخیل در ارتکاب جرایم احراز شده را ترغیب و در خواست نمایند. ( ماده 39 کنوانسیون ).

9ـ بطور مرتب مراقبت نمایند که طرح دعوی و اجرای حکم با توجه به ماده (173) قانون آیین دادرسی کیفری مشمول اسباب مرور زمان کیفری نگردد و یا جراین مرور زمان تعلیق گردد.

10ـ با توجه به اهمیت جرم و وضعیت متهم در موارد مقتضی درخواست ممنوع‌الخروج متهم را مستند به ماده (133) قانون آیین‌دادرسی کیفری بنمایند.

11ـ در مواردی که حکم صادره مبنی بر محکومیت متهم بوده ولی متضمن تخفیف یا تعلیق بلاوجه مجازات است دستگاه شاکی ملزم است مستدلاً نسبت به اعمال تخفیف یا تعلیق اعتراض و تجدیدنظر خواهی کنند.

12ـ به منظور تأمین حمایت از هر کسی که با حسن نیت و دلایل معقول، واقعیت مربوط به جرائم احراز شده را به مقامات صلاحیتدار گزارش می‌دهد، اقدامات مراقبتی و تأمینی مقتضی را در برابر هرگونه تهدید یا رفتار غیرقابل توجیه، انجام دهند. (ماده 33 کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با فساد)

13ـ برای هر پرونده شکایت لازم است یکی از کارشناسان حقوقی مجرب دستگاه مسئولیت پیگیری شکایت در مرجع رسیدگی کننده را برعهده داشته و ضمن تسجیل کلیه سوابق و مدارک و مراقبت از آنها بطور مرتب و حداقل هر 15 روز پرونده را در مرجع قضایی پیگیری و گزارشات کتبی از وضعیت پرونده و تصمیمات مرجع قضایی را به واحدهای مربوطه دستگاه متبوع ارائه نمایند.

14ـ جهت جلوگیری از احتمال امحاء یا مخدوش شدن اسناد، لازم است کلیه اوراق و صفحات پرونده موجود در دستگاه شماره‌گذاری شود. همچنین برای هر پرونده جدول زمانبندی پیگیری متضمن پیش‌بینی اوقات پیگیری در مراجع تعقیب و رسیدگی، تهیه شود و مراتب پیگیری و نتیجه حاصله در آن ثبت و درج شود. ضمناً ثبت و تسجیل الکترونیکی اوراق در اولویت قرار گیرد.

15ـ دستگاه شاکی و یا اعلام‌کننده جرم، لازم است ستاد ارتقاء نظام اداری و مقابله با فساد را از کلیه اقدامات قضایی مطلع نموده و هماهنگی و همکاری لازم را با آن ستاد معمول دارد.

16ـ معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ملزم است ظرف شش ماه از ابلاغ این بخشنامه ضوابط و نرم‌افزارها ورود و تسجیل اطلاعات کلیه مناقصات و مزایدات دولتی از مراحل پیشنهاد، بررسی، مذاکره، انعقاد، اجرا و دعاوی احتمالی مربوط را با تأیید معاونت حقوقی رئیس‌جمهور تهیه نماید به گونه‌ای که تمام اطلاعات لازم توسط وزراء و بالاترین مقامات اجرایی و مدیران مربوط و دستگاههای نظارتی به تفکیک قابل مشاهده و ردگیری باشد.

17ـ در مورد املاک نیز کلیه دستگاهها بخصوص وزارت مسکن و شهرسازی، وزارت جهاد کشاورزی و دستگاههای تابعه نرم‌افزار ورود اطلاعات تملک، تغییر بهره‌بردار، و واگذاری اراضی دولتی و ملی را بر اساس ضوابط همسان‌سازی سامانه که کمیسیون مستندسازی تنظیم می‌نمایند تهیه و تکمیل نمایند.

18ـ معاونت حقوقی رئیس‌جمهور مسئول نظارت بر اجرای این بخشنامه است و کلیه دستگاهها ملزم به همکاری با معاونت مزبور جهت اعمال نظارتهای لازم است.

19ـ کلیه دستگاهها ملزم هستند ظرف دو ماه از ابلاغ این بخشنامه دستورالعملهای اختصاصی در اجرای مفاد آن را به این معاونت گزارش و نماینده تام‌الاختیار برای پیگری و ایجاد هماهنگی تعیین نمایند. 



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/1/19 توسط بهروزجلفایی

مطهری از قوه قضاییه خواست تا به اتهامات رحیمی رسیدگی کند

سیاست > چهره ها  - نماینده تهران با اعلام اینکه "قرائن نشان می‌دهد که اتهام رحیمی در پرونده خیابان فاطمی جدی است" از قوه قضائیه خواست تا بدون ملاحظه به اتهامات وی رسیدگی کند.



به گزارش خبرآنلاین، علی مطهری افزود: احمدی‌نژاد که منادی شعار عدالتخواهی است باید در برخورد با اتهامات رحیمی پیش‌قدم شود و برای بررسی اتهامات رحیمی با قوه قضائیه همکاری بیشتری بکند.

این نماینده اصولگرای مجلس در خصوص عملکرد قوه قضائیه نسبت به رسیدگی اتهام رحیمی نیز به مهر گفت: قوه قضائیه تا کنون کوتاهی کرده است و باید بدون ملاحظه مقام و منصب افراد به اتهامات مسئولان بلند پایه نیز رسیدگی کند.

وی تاکید کرد: اینطور نباشد که قانون در مقابل ضعفا و در مقابل اقویا ضعیف باشد.



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/1/19 توسط بهروزجلفایی

حضور پدر دو کشته شده کهریزک در دیدار با مقام معظم رهبری+عکس

سیاست > چهره ها  - پدر دو نفر از کشته شدگان کهریزک به دیدار مقام معظم رهبری رفتند.

به گزارش خبرآنلاین پدرمحمد کامرانی و محسن روح الامینی روز سه شنبه در میان جمعی از مسئولین به دیدار مقام معظم رهبری رسیدند.

 محمد کامرانی و محسن روح الامینی از جمله افرادی بودند که در جریان دستگیری های خیابانی پس از انتخابات در 18 تیر88 به بازداشتگاه کهریزک منتقل شدند و کامرانی در بیمارستان لقمان و روح الامینی نیز در بیمارستان شهدای تجریش درگذشت.

روح الامینی و کامرانی

1: روح الامینی

2: کامرانی



نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 89/1/19 توسط بهروزجلفایی
   1   2   3   4   5   >>   >
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک
  • خرید اینترنتی | ماه موزیک