نتیجه رو خودتون ببینید:
ایده های نوین |
||
بازدید امروز: 505 بازدید دیروز: 34 کل بازدیدها: 748391 |
مقایسه بین دو آب جوشیده در مایکروویو و کتری
یک دختر خانم بچه مدرسه ایی برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد و مقایسه اون با گرم کردن به روش سنتی به آزمایش جالبی انجام میده. اون دو گیاه کاملاً مشابه انتخاب می کنه که یکی توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب می شدن. یعنی این دختر خانم مثلاً 100 سی سی آب رو در مایکروویو می جوشونده پس از سرد شدن به یکی از گیاهان می داده و 100 سی سی دیگه رو در کتری و روی اجاق گاز می جوشونده، و پس ازسرد شدن به گیاه دیگه می داده.
نتیجه رو خودتون ببینید: شما هم تحقیق کنید ببینید ایشون اشتباه نکرده و واقعا شما هم همین نتیجه رو می گیرین؟ نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
گرانترین تصادف چندی پیش در موناکو اتفاق افتاد : حدس می زنین چه اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟ تصادف Bentley ، Aston Martin, Mercedes, Ferrari و Porsch :O A very expensive car crash took place in Monaco. A girl driving Bentley crashed it into Aston Martin, Mercedes, Ferrari and Porsch !!!!!
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
پربینندهترین تصویر جهان را چه کسی عکاسی کرده است؟
همواره از سالها پیش یعنی درست زمانی که ویندوز ایکسپی محبوب، در اکتبر سال 2001 برای اولین بار قلب رایانههای ما را تسخیر کرد، تصویر پشت صحنه یا همان والپیپر پیشفرض ویندوز که چمنزاری سبز با آسمانی آبی و چند تکه ابر را نشان میداد توجه ما را به خود جلب کرده است.
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
اگر تونست حدس بزنی این چیه؟ . . . . یه راهنمایی: این عکس در سال 1956 گرفته شده. حالا می تونی حدس بزنی؟ نه؟ یه کمی فکر کن بابا . . . بگم؟ . . این یک هارد کامپیوتر با فضای ذخیره 5 مگابایت ه !!!! یعنی در مقابل هاردهای 500 گیگابایتی الان هیچی نیست، مثلاً فقط به اندازه یک عکس ساده جا داره !!! This is an actual mainframe computer hard disk drive, with 5 MB of storage space ! In September 1956, I.B.M. Launched the " 305 RAMAC " It was called the world"s first " Super Computer " with a hard disk drive ( H.D.D.). The HDD weighed over a Ton and stored a " Whopping " 5 MB of data !
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
یک سنت نادرست در بین مردم ما شایع است و آن اینکه نه یاد می گیرم و نه به روز می شویم. مدتی پیش برای خرید یک دستگاه اپل آیپد به بازار مراجعه کرده بودم و با یک تصور غلط مواجه شدم که مرا بر آن داشت در این مورد توضیحاتی بدهم. موقع خرید این تبلت پیشرفته که همه فناوریهای روز در آن خلاصه شده است فروشنده تاکید کرد که حتما” 12 ساعت شارژ اولیه را رعایت کنید! باور کنید داشتم شاخ و دم در می آوردم. شما هم اگر ادامه مطلب را بخوانید متوجه می شوید چقدر افکارمان به دلیل به روز نبودن کهنه شده است. در دنیای باطریها چندین فناوری وجود داشته که هر یک جای خود را به تکنولوژیهای جدید داده اند و منسوخ شده اند. مهمترین نسلهایی که در دنیای وسایل الکترونیکی شایع بوده اند به این شرح است. الف-باطریهای نیکل کادمیوم اینها در واقع اولین نسل تجاری باطریهای با تولید انبوه در ابزارهایی مانند موبایل و نوت بوک بودند. علامت مشخصه آنها این است که روی باطری Ni-Cd و یا خود کلمه نیکل-کادمیوم قید شده است. در دفترچه مشخصات هم عینا” نوع و توان باطری قید میشود. این نوع باطریها اکنون منسوخ شده اند. در واقع این باطریها بودند که اولا” شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز داشتند و ثانیا” هر بار باید تا انتها تخلیه می شدند تا شارژ مجدد موجب از بین رفتن سلولها نشود. تقریبا” 5 سالی میشود که دیگر این نوع باطریها به دلایل مختلفی کنار رفته اند و در محصولات جدید به هیچ وجه کاربردی ندارند. ب-باطریهای یون لیتیومی اینها نسل دوم تجاری باطریها در دستگاه های الکترونیکی بودند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-On روی بدنه باطری و دفترچه مشخصات محصول است. این باطریها کماکان در موبایل و نوت بوک کاربرد دارند اما آنها هم با نسل جدیدتر در حال تعویض هستند. کارکرد صحیح این باطریها موجب شده که نیازی به شارژ ابتدایی 12 ساعته ندارند و همچنین کاملا” برعکس باطریهای نسل قبلی به هیچ وجه نباید تا سر حد تخلیه شدن کار کنند. باید در حد 10 درصد شارژ باقیمانده مجدد شارژ شوند و سپس تا 100 درصد مجددا” شارژ گردند. ج-باطریهای لیتیوم پلیمری اینها نسل روز باطریها هستند که علاوه بر محدودیتهای کمتری که دارند ایمنتر و سبکتر هستند. علامت مشخصه آنها کلمه Li-Po یا Li-on-Po است. در دفترچه مشخصات محصول هم عینا” نوع باطری با عبارت لیتیوم پلیمری یا کاملتر آن یون لیتیوم پلیمر قید میگردد. این نوع باطریها نه تنها شارژ ابتدایی 12 ساعته نیاز ندارند بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارند. مهمترین علامت مشخصه اینکه دستگاه شما دارای این نوع باطری است آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود. چون این باطریها نیازی نیست هر بار تا 100 درصد شارژ شوند سازندگان امکان شارژ با USB را در آنها قرار داده اند تا عمر باطری بهتری داشته باشند. خوب در حال حاضر هر دستگاه الکترونیکی که بخرید به احتمال 99.9 درصد فاقد باطری نوع اول است که باطری نیکل کادمیومی بود. پس عملا” شارژ 12 ساعته کاملا” منسوخ و یک سنت پارینه سنگی است که کماکان در دهان افراد در حال گردش است. منبع : Bartarinha.ir نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
بله، محافظت از کپی. این تکنولوژی که با عنوان مدیریت حقوق دیجیتال (Digital Rights Management) یا DRM هم شناخته می شود، یک بخش لازم و ضروری اما اغلب افراطی دنیای دیجیتالی ما است. رسانه های نوری، به خصوص دیسک های DVD و Blu-Ray اغلب قفل های منطقه ای دارند. این بدان معنی است اگر دیسک های حاوی کد منطقه ای خاص درون پخش کننده دارای کد منطقه دیگری قرار گیرند، محتوای آنها پخش نخواهد شد. یکی از انواع محافظت کپی که به شکل غیرقابل باوری همه گیر شده است، محافظت محتوای دیسک با رمزنگاری آن توسط یکی از شیوه های کلید رمزنگاری است.
محافظت از نرم افزارهای کامپیوتری، به دلیل ماهیت وجودی شان، در مقابل سرقت و کپی های غیر قانونی کاری مشکل و طاقت فرسا است. یک نرم افزار برای اینکه بتواند کار کند باید بر روی کامپیوتر نصب شود. وقتی هم که یک بار نصب شد، می تواند کپی شده یا تغییر یابد. یکی دیگر از شیوه های محافظت کپی که بیشتر مختص نرم افزارهای کامپیوتری است، محافظت کپی درایوری است که یک درایور جدید را به عنوان بخشی از مرحله نصب نرم افزار اصلی بر روی کامپیوتر نصب می کند. نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
نوشته شده در تاریخ سه شنبه 90/10/20 توسط بهروزجلفایی
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90/10/19 توسط بهروزجلفایی
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک |