سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایده های نوین
 

بازدید امروز: 3
بازدید دیروز: 44
کل بازدیدها: 742039

دیدگاههای متفاوت از وقایع روز عاشورا
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
4 نکته از آشوب یکشنبه - به روایت سعدالله زارعی
 

حوادث روز عاشورای تهران، بسیار «توجه برانگیز» بود. رسانه های مخالف انقلاب اسلامی و در رأس آن ها رسانه های صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی، «آشوب های محدود» را در حد «انقلاب مهارناپذیر» بالا بردند و وانمود کردند که: «درگیری ها رو به گسترش اند و نظام جمهوری اسلامی قدرت کنترل اوضاع را از دست داده است.»

آشوب توجه برانگیز روز عاشورا، تعجب بسیاری را هم برانگیخت چرا که هر ناظر سیاسی و غیرسیاسی می داند که در دنیا نظامی به اقتدار و عمق نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد با این وجود تداوم آشوب های عده ای کم که قطعاً هیچ جایگاهی در میان مردم ندارند، بسیار تعجب برانگیز بود.

اما برای تحلیل آنچه در روز عاشورا اتفاق افتاد توجه به چند نکته ضرورت دارد:
1- کسانی که روز گذشته در تهران، در مساجد، حسینیه ها، تکایا و محلات تهران به عزاداری برای سید و سالار آزادگان و شهیدان عزاداری کردند از حدود 8 میلیون نفر - یعنی به اندازه جمعیت تهران- فراتر می رفت و این البته اختصاص به شیعیان هم نداشت. جمعیت های عزادار که در دسته های کوچک و بزرگ و بصورت مجزا از ساعات اولیه بامداد تا حدود ساعت 3 بعدازظهر به عزاداری مشغول بودند در کنار عزاداری برای شهدای کربلا، به حضرت امام خمینی و حضرت آیت الله خامنه ای هم- بعنوان تداوم بخش هدف حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام در عصر ما- ادای احترام کرده و برپاسداری از اهداف انقلاب و نظام اسلامی پای فشردند.

در این بین جمعیت چند هزار نفره ضدانقلاب در تهران که خیابان انقلاب را خالی از حضور مردم دیدند و برای ساعاتی جولان دادند در مقایسه با 8 میلیون جمعیت وفادار و عمیقاً انقلابی، محلی از اعراب ندارند و چیزی به حساب نمی آیند ولی این چند هزار نفر در رسانه های الکترونیکی و ماهواره ای چنان تکثیر شدند که گویی واقعیت روز عاشورای تهران این است نه آن 8 میلیون عزادار حسین بن علی علیه السلام و وفادار به نظام اسلامی. دیروز و پریروز دشمن برای واقع نمایی این «دروغ بزرگ» به موفقیت های رسانه ای دست یافت، برای این موضوع باید فکری کرد.

2- در ماجرای روز عاشورا، نوعی سازماندهی و تقسیم کار به چشم می خورد برای اینکه سازمان داشتن آشوب روز عاشورا مشخص باشد راه زیادی نباید رفت. نگاهی به سایت «بی بی سی پرشین» به ما کمک می کند. در واقع این سایت اولین جرقه را زده و در دقایق اولیه از «موجی رو به افزایش» خبر داده است. روز عاشورا ابتدا تجمعاتی کوچک در چند نقطه خیابان انقلاب واقع گردیده، سپس این لکه های کوچک کمی بزرگتر شده اند و پس از حدود یک ساعت بهم پیوسته اند؛ بعد از مواجه شدن با دسته های عزادار بار دیگر تجزیه شده اند به لکه های نسبتاً بزرگ و بعد لکه های کوچک و بعد محو شدن. ماجرای روز یکشنبه- عاشورا- طبعاً باید آن دسته از افراد و احیاناً بعضی از مسئولان که در مورد «هدایت خارجی» ماجرا تردید داشتند و یا «برنامه ریزی» برای آشوب ها را ثقیل می دانستند ، متقاعد و مطمئن کرده باشد که با یک برنامه خارجی مواجه اند. اما البته این ماموریتی است که به آدم های نشان شده داخلی واگذار شده و بطور نیابتی اجرا می کنند. دقت بفرمایید که هتک قرآن کریم و اسماء مقدسه معصومین - علیهم السلام - که در آشوب یکشنبه به دفعات اتفاق افتاد، کینه ای عمیق که جز در سینه عناصر رژیم صهیونیستی و آمریکا یافت نمی شود را برملا می کند.

3- برخی از روی ترحم و یا تحلیل های نادرست می گویند «کار از دست امثال موسوی خارج شده است ببینید اینکه دیگر انتخابات و حتی نظام نیست، هتک عاشورا و پرچمدار آن حضرت ابی عبدا... الحسین علیه السلام است!» ماجرای روز عاشورای تهران و نوع مواجهه سران فتنه با این حادثه، آب سردی بر روی این تحلیل ترحم برانگیز ریخت. واقعیت این است که امثال موسوی به انتخاب خود به میدان نیامده اند تا حالا اجازه داشته باشند حساب خود را بطور واقعی جدا کنند

- ممکن است حتی حرفی هم برای رد گم کردن بزنند- ولی حضور نزدیکان سران فتنه در مرکز آشوب های روز یکشنبه نشان داد که قصه حتی برخوردن در صف منافقین و... هم نیست. وقتی کانون تصمیم گیری در خارج باشد، فعالان داخلی بنا به نقشی که برایشان در نظر گرفته شده، ظاهر می شوند. خوب با این وصف، ترحم بر سران فتنه و به تاخیر انداختن مجازات آنان و عدم مواجهه صریح نظام با آنان با هیچ تحلیلی منطقی نیست . این روزها از بعضی مقامات مسئول! شنیده می شود که: «آقایان موسوی، کروبی و... اساساً دنبال دستگیر شدن هستند و از اینکه دستگیر نمی شوند ناراحتند!» این تحلیل قابل تامل متاسفانه منشاء عدم تصمیم و یا تصمیم غلط شده است و فرصت های زیادی را هدر داده و تیغ ضدانقلاب را ظاهرا تیزتر کرده است. یکی از آثار حادثه تلخ روز یکشنبه باید تجدیدنظر جدی در این تحلیل های نادرست باشد.

4- رسانه های انگلیسی و... از لحظات اولیه شروع ماجرا اصرار داشتند که آشوب روز یکشنبه را «حرکت آرام» لقب دهند و از سوی دیگر تعداد شرکت کنندگان در آشوب را «زیاد و روبه افزایش» معرفی نمایند. این از یک سو دو دروغ بزرگ بود چرا که آشوب روز عاشورا نه آرام بود و نه شرکت کنندگان زیاد و رو به افزایش بودند. از سوی دیگر این موضوع نگرانی شدید آنان را از واکنش نظام برملا کرد. آنان نگران بودند که نظام با اقتدار برخورد کند چرا که می دانستند آشوب طلبان بزدل تر از آن هستند که یارای مواجهه با نیروهای نظام و مردم عزادار را داشته باشند و نیز نگران تر از آن هستند که بدون امید به پمپاژ نیروهای جدید به آشوب ادامه دهند. از این رو بی بی سی در یک کلاهبرداری آشکار خبری، دو دروغ را به آشوب طلبان-مزدوران- حقنه کرده اند؛ 1- اتفاقی نمی افتد 2- جمعیت های بیشتری به آنان می پیوندند. به نظر این قلم نحوه مواجهه با این جریان معدود و مزدور را باید از همین زاویه مشخص کرد.



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 88/10/9 توسط بهروزجلفایی

روابط ایران با آمریکا از دید میر حسین موسوی

میر حسین موسوی شرط بهبود روابط با آمریکا را لغو تحریم های ایران عنوان کرده و می گوید گفتگوهای هسته ای با گروه 1+5 را ادامه خواهد داد.



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 88/3/13 توسط بهروزجلفایی
الف: نارضایتی رهبر انقلاب از تخریب نامزدها
در تهران آقای موسوی آقای احمدی‌نژاد را پشت سر گذاشته است. نظرسنجی‌های معتبر همچنین از رشد نرخ مشارکت در انتخابات پیش رو خبر می‌دهند.
الف: در پایان دومین هفته رقابت‌های انتخابات، اخبار از رشد چشمگیر آرای آقای موسوی در نظر سنجی‌ها،‌ امیدوار شدن ستادهای آقایان کروبی و رضایی و آغاز تبلیغات جدی ستاد آقای احمدی‌نژاد حکایت دارد.

نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد از حدود ششم خردادماه آقای موسوی در تهران و برخی شهرهای بزرگ به تدریج به آقای احمدی‌نژاد رسیده است. مراکز اصلی و معتبر نظرسنجی از هفته پیش طبقه‌بندی نتایج نظرسنجی‌ها را افزایش داده و از رسانه‌ای شدن آن جلوگیری می‌کنند.

ستادهای هر یک از نامزدهای 4 گانه از پیش بودن نامزد خود خبر می‌دهند اما نتایج غیررسمی نظر سنجی‌های معتبر نشان می‌دهد در مجموع مراکز استانها آقای احمدی‌نژاد هنوز از آقای موسوی پیش است اما در تهران آقای موسوی آقای احمدی‌نژاد را پشت سر گذاشته است.

نظرسنجی‌های معتبر همچنین از رشد نرخ مشارکت در انتخابات پیش رو خبر می‌دهند.

از ستاد آقای میرحسین موسوی خبر می‌رسد ، ستاد اصلی مورد تایید ایشان که توسط آقای دکتر بهزادیان نژاد اداره می‌شود توسط یک شورا به عنوان حلقه‌اول دور آقای موسوی شامل آقایان علیرضا و محمدرضا بهشتی، قربان بهزادیان نژاد، محمد باقریان، فرشاد مومنی، بیژن زنگنه، علی عرب مازار و ابوالفضل فاتح راهبری می‌شود.

ستاد مرکزی آقای موسوی به همه طرفداران ایشان اختیار داده است به میل و سلیقه خود برای پیروزی ایشان فعالیت کنند. مهمترین ستاد حامی آقای موسوی، ستاد اصلاح‌طلبان است که در بنیاد باران توسط آقای امین زاده و با حضور نزدیکان آقای خاتمی اداره می‌شود.

از ستاد آقای محسن رضایی خبر می‌رسد این ستاد به پخش برنامه‌های تلویزیونی آقای رضایی بسیار دل بسته و امیدوار است در صورتی که افکار عمومی برنامه‌های آقای رضایی را استماع و با برنامه‌های دیگر نامزدها مقایسه کند، آرای آقای رضایی تا مرحله پیروزی در مرحله اول بالا خواهد رفت.

ستاد آقای کروبی که از ابتدا برای رای گرفتن رای عوام و نیز طیف‌های افراطی دوم خرداد سازماندهی شده بود، در روزهای اخیر تلاش خود را بر جذب آرای بدنه دوم خرداد متمرکز کرده و تلاش دارد آقای موسوی را نامزدی اصولگرا و اصلاح‌طلب و آقای کروبی را نامزدی صرفا اصلاح طلب معرفی کند. خبرهای رسیده حاکی است برخی صحنه‌ها و حرکات آقای کروبی در فیلم تبلیغاتی‌اش موجب ناخرسندی محافل نخبه و دانشگاهی شده اما در ستاد آقای کروبی این امید وجود دارد که فیلم یاد شده و به ویژه تاکید بر حمایت دگراندیشان از آقای کروبی بتواند برای ایشان رای بالایی جذب کند.

اما ستاد آقای احمدی‌نژاد که تا قبل از خردادماه، نامزد خود را پیروز بلامنازع میدان می‌دید، با مشاهده روند نتایج نظرسنجی‌ها، به تدریج فعال شده و تلاش دارد با انتشار و توزیع عکس‌های آقای احمدی‌نژاد و نوار حاوی پرچم ایران به عنوان نماد این ستاد برتری در حال از دست رفتن آقای احمدی‌نژاد را تثبیت کند.

طرفداران آقای احمدی‌نژاد به آرای شهرهای کوچک و روستائیان و نیز به اثربخشی نتایج مناظره‌های تلویزیونی ایشان با رقبا امید زیادی دارند.

براساس نتایج سرشماری سال 85، در شهرهای بزرگ 12 میلیون رای دهنده و در شهرهای کوچک و روستاها به ترتیب 19 و 15 میلیون رای دهنده وجود دارد.

برخی فعالان سیاسی خارج از ستادهای چهارگانه نگران سوء استفاده ستادها از جایگاه و نظر رهبری به نفع خودشان هستند. هفته گذشته شنیده شده رهبر انقلاب از برخی تلاش‌ها برای تخریب آقای موسوی و دیگر نامزدها شدیدا اظهارنارضایتی کرده‌اند.

پیش از این از قول رهبر معظم انقلاب بارها اعلام شده بود که ایشان بر روی هیچ مصداقی اشاره نمی‌کنند اما نظر اکیدشان، برگزاری انتخاباتی پرشور با مشارکت حداکثری مردم است.


نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 88/3/13 توسط بهروزجلفایی
<      1   2   3      
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک
  • خرید اینترنتی | ماه موزیک